De Eucharistie- en Reliekverering in de Middeleeuwen. De middeleeuwse eucharistie-devotie en reliekverering in onderlinge samenhang - Snoek, Godefridus J. (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 1990)
Samenvatting Dissertatie Amsterdam 1989.