Vernieuwing in drieklank. Een onderzoek naar de liturgische ontwikkelingen in Denemarken (±1800 tot ±1950) - Brouwer, Frans J. (Jaarboek voor liturgieonderzoek, 1991)
English summary of Dissertation, Utrecht 1990.