[Rezension von: Raczyński-Rożek, Maciej, 1981-, Dwie ręce Ojca : chrystologia Ducha w ujęciu Hansa Ursa von Balthasara i Sergiusza Bułgakowa] - Dobrzeniecki, Marek (Verbum vitae, 2024)
Book review: Maciej Raczyński-Rożek. Dwie ręce Ojca . Chrystologia Ducha w ujęciu Hansa Ursa von Balthasara i Sergiusza Bułgakowa (Myśl Teologiczna 116. Kraków: WAM, 2024). Pp. 524. 62,90 PLN. ISBN 978-83-277-3909-4.