Decretum N. 46612/2012 CA Reductionis ecclesiae [X] in isum profanum: D.na [A] et alii - Congregatio pro Clericis (Monitor ecclesiasticus, 2014)
Dokument in lateischer Sprache und englischer Übersetzung.