[Rezension von: Machinek, Marian, 1960-, Nowy tęczowy świat : próba diagnozy] - Dancák, Pavol (Philosophy & canon law, 2023)
Marian Machinek MSF, Nowy tęczowy świat. Próba diagnozy [The New Rainbow World: An Assessment Attempt]. Pelplin: Wydawnictwo Bernardinum, 2021, 243 pp.