Vetera monumenta Poloniae et Lithuaniae gentiumque finitimarum historiam illustrantia maximam partem nondum - Theiner, Augustin (Typis vaticanis, 1860)
t. 1. Ab Honorio Pp. III usque ad Gregorium Pp. XII. 1217-1409.-- t. 2. Ab Ioanne Pp. XXIII. usque ad Pium Pp. V. 1410-1572.-- t. 3. A Sixto Pp. V. usque ad Innocentium Pp. XII. 1585-1696.-- t. 4. Ab Innocentio Pp. XII. usque ad Pium Pp. VI. 1697-1775.