Ta ton Philostraton leipomena apanta: Philostratorum quae supersunt omnia ... : accessere Apollonii Tyanensis Epistolae : Eusebii liber Aduersus Hieroclem : Callistrati Descript[iones] statuarum = Philostratorum quae supersunt omnia - Philostratus, the Athenian 2nd/3rd cent (Apud Thomam Fritsch, 1709)
(From title-page) Vita Apollonii libris VII -- Vita sophistarum libris II -- Heroica -- Imagines priores atque posteriores -- Epistolae.