Scotus academicus seu Universa doctoris subtilis theologica dogmata - Frassen, Claude 1620-1711; University of Toronto (Romae Ex Typographia Sallustiana, 1900)
1.De Deo in se subsistente. -2.De Deo intelligente et volente. -3.De sanctissimae Trinitatis mysterio. -4.De anelis. -5.De formatione, et ordinatione creaturarum corporalium, et De mirando hominis opificio. -6.De legibus. -7.De divini verbi incarnatione. -8.De divino gratiae beneficio et de virtutibus. -9.De sacramentis in genere. -10.De baptismo, de poenitentia, de extrema unctione. -11.De eucharistia et confirmatione. -12.De ordine et matrimonio.
Keywords: Duns Scotus, John -- ca. 1266-1308; Scholasticism; Philosophy