Sanctus Franciscus Borgia: quartus Gandiae dux et Societatis Jesu praepositus generalis tertius - Borja y Enrquez, Juan de; Gmez Rodeles, Cecilio (Monumenta historica Societatis Jesu, 1894)
v. 1. J. Borgia testamentum. Appendices. Fratres ac sorores. Testamentum. Uxor. Filli et filiae. Alia documenta -- v. 2. 1530-1550 -- v. 3.1539-1565 -- v. 4. 1565-1568 -- v. 5. 1569-1572 [1573].