Salmer og aandelige sange - Grundtvig, N. F. S. (Benson collection of hymnals and hymnology, 1873)
1. Sang-vaerk til den danske kirke -- 2. Sang-vaerk til den danske kirke-skole -- 3. Kirke-aaret i Salme-sang -- 4. Kristen-livet i Salme-sang.