Sacrosanctus Evangeliorum codex S. Eusebii Magni, episcopi et martyris, manu exaratus, ex autographo Basilicae vercellensis, ad unguem exhibitus, nunc primum in lucem prodit, opera et studio Joannis Andreae Irici Tridinensis, Collegii Ambrosiani Doctoris, cum ejusdem praefatione, notis, & concordantibus aliorum codicum, & ss. pp. lectionibus - Cavagna Sangiuliani di Gualdana, Antonio; Irico, Giovanni Andrea (In Regia curia, prostat apud bibliopolam Josephum Bonacinam, 1748)
pars. 1. Evangelia secundum Matthaeum et Johannem -- pars. 2. Evangelia secundum Lucanum et Marcum.