Repertorium hymnologicum - Chevalier, Ulysse ([s.n.], 1920)
t. I. A-K (nos 1-9935) -- t. II. L-Z (nos 9936-22256) -- t. III. [Supplementum] A-Z (nos 22257-34827) -- t. IV. [Supplementum alterum] A-Z. [Supplementum ultimum A-V] (nos 34828-42060) -- t. v. Addenda et corrigenda [nos 1-41612] -- t. VI. Préface. Tables: Index festorum, sanctorum, etc. Index auctorum, editorum, etc. Index librorum liturgicorum. Index fontium bibliographicus.