Jus ecclesiasticum universum brevi methodo ad discentium utilitatum explicatum seu lucubrationes canonicae in quinque libros decretalium Gregorii IX. Pontificis maximi - Schmalzgrueber, Franz (Ex Tipographia Rev. Cam. Apostolicae, 1843)
V.1. Tomus Primus, Pars Prima -- V.2. Tomus Primus, Pars Altera -- V.3. Tomus Secondus, Pars Prima -- V.4. Tomus Secondus, Pars Altera -- V.5. Tomus Tertius, Pars Prima -- V.6. Tomus Tertisu, Pars Secunda -- V.7. Tomus Tertius, Pars Tertia -- V.8. Tomus Quartus, Pars Prima -- V.9. Tomus Quartus, Pars Secunda -- V.10. Tomus Quintus, Pars Prima -- V.11. Tomus Quinta, Pars Secunda -- V.12. Indices Universi.