Philosophia vetus et nova: ad usum scholae accommodata, in Regia Burgundia olim pertractata - Du Hamel, Jean-Baptiste (Apud Stephanum Michallet via Jacobea, ad Insigne S. Pauli, 1684)
(from t.p.) v. 1. Tomus prior, qui logicam, moralem, et metaphysicam complectitur -- v. 2. Tomus secundus, qui physicam continet.