Philosophia scholastica ad mentem S. Thomae Aquinatis exposita et recentioribus scientiarum inventis aptata - Farges, Albert (Apud Baston, Berche et Pagis, 1921)
t. 1. Logica, ontologia, cosmologia.-- t. 2. Psychologia, theodicea, ethica.