Pesue de-zimrah mi-Sefer Tehilim: mesudarim be-aarah maamarot u-meturgamim be-targum adash be-lashon Anglit le-toelet bene ha-neurim be-vate ha-Sefer - Eisenstein, Judah David (Bible., 1899)
Introduction -- A prayer -- Wickedness -- Righteousness -- Praise -- Nature -- Israel's redemption -- Vanity -- In captivity -- The Law -- Hallelujah.