Peripateticus nostri temporis, seu, Philosophus discursivus: per discursus symbolico-physicos, ad discursum, juxta sanctorum philosophorum exempla, pie curiosum instructus - Schwarz, Ignaz (Sumptibus Joan. Francisci Xaverii Crätz ... & Thomae Summer...., 1755)
(from title-pages) Pars I. Microcosmus -- Pars II. Macrocosmus.