Patrologiae cursus completus... Series graeca... Accurante J.P. Migne - Migne, J.-P. (Excudebatur et venit apud J.P. Migne editorem, 1857)
t. 3-4. S. Dionysius Areopagita.--t. 6. S. Justinus philosophus et martyr, Tatianus, Athenagoras Atheniensis, S. Theophilus Antiochenus, Hermias.--t. 10. Romani pontifices saeculi iv ineuntis, S. Gregorius Thaumaturgus, S. Hippolytus Portuensis, Dionysius Alexandrinus, Julius Africanus, alii.--t. 15. Origenis.--t. 16. Origenis (3 pts).--t. 35-38. S. Gregorius Nazianzenus.--t. 44-46. S. Gregorius Nyssenus.--t. 65. S. Proclus, S. Atticus, S. Flavianus Cp., Severianus Gabalitanus, Theophilus Alexandrinus; alii.--t. 66. Synesius episc., Theodorus Mopsuestenus, S. Arsenius.--t. 93. Olympiodorus diaconus, alexandrinus, Hesychius, presbyter hierosolymitanus, Leontius, Neapoleos in Cypro episcopus.