Corporis haereseologici - Oehler, Franz (Asher, 1856)
Vol. 1. Philastri, Augustini, Praedestinati, Pseudo-Tertulliani, Pseudo-Hieronymi, Isidori, Pauli, Honorii, De haeresibus et Genna dii, De Ecclesiasticis dogmatibus libri.- Vol. 2. pt. 1-3. S. Epiphanii Episcopi Constantien sis Panaria eorumque Anacephaleosis.- Vol. 3. Dionysii Petavii Animadveriones in S. Epiphanii Panarium, accedunt A. Jahnii Symbolae ad emendanda et illustranda S. Epiphanii Panaria.