Opera, theologici, critici [et] historici - Colomiès, Paul 1638-1692; University of Toronto (Hamburg Liebezeit, 1709)
Gallia orientalis; Varia opuscula; Bibliotheque choisie; Selectae clarorum virorum epistolae; Observationes sacrae in varia S. Scripturae loca; Paralipomena ad Suil. Cavei V.C. chartophylacem ie Scriptoribus Ecclesiasticis; Rome protestant Icon Presbytyrianorum; Parallele de la pratique de l'eglise ancienne [et] decelle des protestans de France; Lettre au Mr. Justel fru l'histoire critique du V.T.; Melanges historiques; Catalogus M Storum Codicum Isaaci Vossii.
Keywords: Bible -- Commentaries; Catholicism, Roman; Protestantism; Theology; Philosophy