[Opera]; - Cyril, Saint, Patriarch of Alexandria ca. 370-444 (Typ. Clar., 1868)
Vol. 1-2. In XII prophetas, post Pontanum et Aubertum.- Vol. 3-5. In D. Joannis Evangelium; accedunt fragmenta varia, necnon Tractatus ad Tiberium Diaconum duo, post Aubertum.