Novum Testamentum graece: Ad antiquissimos testes denuo recensuit, apparatum criticum omni studio perfectum apposuit commentationem isagogicam praetexuit - Tischendorf, Constantin von; Gregory, Caspar René; Abbot, Ezra (Giesecke & Devrient, 1869)
I. Kata Matthaion - Kata Ioannen. II. Praxeis - Apokalupsi Ioannon. (Romanized form) III. Polegomena scripsit C. R. Gregory additis curis Ezrae Abbot.