Monumenta Xaveriana: ex autographis vel ex antiquioribus exemplis collecta - Francis Xavier Saint,; Valignano, Alessandro (Monumenta historica Societatis Jesu, 1899)
Contents: t. 1. Sancti Francisci Xaverii epistolas aliaque scripta complectens, quibus praemittitur ejus vita a P. Alexandro Valignano, S. J. ex India Romam missa, 1899-1900 -- t. 2. Scripta varia de sancto Francisco Xaverio, 1912.