Monumenta franciscana ... - Thomas of Eccleston, fl.; Brewer, J. S.; Howlett, Richard; Adam de Marisco. (Rerum britannicarum medii ævi scriptores, 1858)
v. 1. Thomæ de Eccleston Liber de adventu Minorum in Angliam. Adami de Marisco Epistolæ. Prima fundatio Fratrum minorum Londoniæ. Appendix of original documents.--v. 2. Fragmentum libri Thomæ de Eccleston "De adventu Minorum in Angliam". Instrumenta de contentione orta inter Fratres minores et monachos Westmonasterii. A. D. 1290. Regula Sancti Francisci. Statuta generalia edita apud Barcinonam. A. D. 1451. Necrologium conventus Aberdonensis ordinis Fratrum minorum. Chronicon ab anno 1189 ad 1556, ex registro Fratrum minorum Londoniæ. Appendix of original documents.