Midden-Sumatra: Reizen en onderzoekingen der Sumatra-expeditie, uitgerust door het Aardrijkskundig genootschap, 1877-1879, beschreven door de leden der expeditie, onder toezicht van Prof. P.J. Veth - Veth, Pieter Johannes (E. J. Brill, 1881)
v. 1. Reizen in Midden-Sumatra, 1877-1879. 2 v.--v. 2. Aardri jkskundige beschri jving van Midden-Sumatra.--v. 3:1:1, Volksbeschrijving van Midden-Sumatra, door A. L. van Hasselt.--v. 3:1:2, Ethnographische atlas van Midden-Sumatra, met verklarenden tekst, door A. L. van Hasselt.--v. 3:2, De talen en letterkunde van Midden-Sumatra, door A. L. van Hasselt.--v. 4:1, Bi jdragen tot de kennis der fauna van Midden-Sumatra, door Joh. F. Snelleman. 2 v.--v. 4:2, Bijdragen tot de kennis der flora van Midden-Sumatra, door A. L. van Hasselt en Dr. J. G. Boerlage.