Meletemata e disciplina antiquitatis - Creuzer, Friedrich (Hann, 1817)
Vol. 1. Pars prima; Anaecdota graeca ex codicibus maxime Palatinis deprompta cum notitia illorum librorum et animadversionibus.- Vol. 2. Pars altera et pars tertia; Commentationes et commentarii in scriptores graecos. [Corinna, Erinna, Plutarch, Aristotle, Theopompus Chius, Dicaerchus]