Institutionum ad Oblatos S. Ambrosii: pertinentium epitome in libros quatuor distributa; Caroli S.R.E. Cardinalis tit. Sanctae Praxedis Archiep. Mediol. iussu edita - Ambrose Saint, Bishop of Milan, d. 397.; Charles Borromeo Saint,; Cavagna Sangiuliani di Gualdana, Antonio (Apud Dominicum Bellagattam, 1716)
[1] Institutionum ad Oblatos S. Ambrosii -- [2] Constitutiones Congregationis Oblatorum S. Ambrosii -- [3] Decreta visitationis Congregationis Oblatorum SS. Ambrosii et Caroli edita anno 1622 -- [4] Modus et formula obeundi cum fructu Consortia Oblatorum in Diæcesi et alibi.