Georgii Guilielmi Kirschii Chrestomathia syriaca cum lexico - Kirsch, Georg Wilhelm (apud Carolum Cnobloch, 1832)
pars prior. Chrestomathia ex codicibus manuscriptis emendata et aucta.--pars posterior. Lexicon penitus novatum.