Epistolae P. Hieronumi Nadal Societatis Jesu: ab anno 1546 ad 1577 - Nadal, Gernimo (Monumenta historica Societatis Iesu, 1898)
t. 1. 1546-1562 -- t. 2. 1562-1565 -- t. 3. 1566-1577 -- t. 4. Selecta Nadalis monumenta in ejus epistolis comemmorata.