Dogmata theologica Dionysii Petavii e Societate Jesu - Petau, Denis (Apud L. Vivès, 1865)
t. 1. In quo de Deo deique proprietatibus agitur -- t. 2. In quo, primum de prædestinatione, post de Trinitate agitur -- t. 3. In quo primum de Trinitate, postea de angelis agitur -- t. 4. In quo rursum de angelis, de sex primorum mundi dierum opificio, de pelagianorum semipelagianorumque hæresi et quibusdam aliis agitur -- t. 5. In quo rursum de lege et gratia, postea de incarnatione agitur -- t. 6. In quo rursum de incarnatione Verbi agitur -- t. 7. In quo rursum de incarnatione Verbi postea de diversis et primum de ecclesiastica hierarchia agitur -- t. 8. In quo rerum de ecclesiastica hierarchia, postea de pnitentia agitur. Index generalis.