Confucius sinarum philosophus, sive, Scientia sinensis latine exposita - Kong, Qiu 551 v.Chr.-479 v.Chr; Intorcetta, Prospero; Herdtrich, Chrétien; Rougemont, François de; Couplet, Philippe; Louvemont, François de b. (Apud Danielem Horthemels ...., 1687)
Liber 1. Lun yü -- Liber 2. Ta hsüeh -- Liber 3. Chung yung -- Tabula chronologica monarchiae sinicae.