Compendium theologiae dogmaticae - Pesch, Christian (B. Herder, 1913)
T. 1. De Christo legato divino. De ecclesia Christi. De fontibus theologicis -- t. 2. De Deo uno. De Deo trino. De Deo fine ultimo et de novissimis -- t. 3. De Verbo incarnato. De Beata Virgine Maria et de cultu sanctorum. De gratia. De virtutibus theologicis -- t. 4. De sacramentis.