Bullarum diplomatum et privilegiorum santorum romanorum pontificum: taurinensis editio locupletior facta collectione novissima plurium brevium, epistolarum, decretorum actorumque S. Sedis a S. Leone Magnus usque ad praesens - Gaude, Francesco; Tomassetti, Luigi; Cocquelines, Charles d.; Bilio, Luigi (Seb. Franco et Henrico Dalmazzo editoribus, 1857)
Tom 1. Leo M.-Nicolaus II; 440-1061. 1857 -- t. 2. Alexander II-Alexander III; 1061-1181. 1865 -- t. 3. Lucius III-Clemens IV; 1181-1268. 1858 -- t. 4. Gregorius X-Martinus V; 1271-1431. 1859 -- t. 5. Eugenius IV-Leo X; 1431-1521. 1860 -- t. 6. Adrianus VI-Paulus IV; 1522-1559. 1860 -- t. 7. Pius IV-Pius V; 1559-1572. 1862 -- t. 8. Gregorius XIII-Sixtus V; 1572-1588. 1863 -- t. 9. Sixtus V-Clemenns VIII; 1588-1592. 1865 -- t. 10. Clemens VIII; 1593-1603. 1865 --