Breviarium ad usum insignis ecclesiae Sarum ... - Procter, Francis; Wordsworth, Christopher (Sarum breviary., 1879)
fasc.I. Kalendarium. Ordo temporalis, sive Proprium de tempore totius anni, una cum ordinali suo quod usitato vocabulo dicitur Pica sive directorium sacerdotum. 1882. -- fasc. II. Psalterium, cum ordinario officii totius hebdomadae juxta horas canonicas, et proprio completorii. Litania, commune sanctorum, ordinarium missae cum canone et XIII missis, &c. &c. 1879. -- fasc. III. Proprium sanctorum, quod et sanctorale dicitur, una cum accentuario. Indices. Postscript. 1886.