Bibliothecae syriacae a Paulo de Lagarde collectae quae ad philologiam sacram pertinent - Lagarde, Paul de 1827-1891; Rahlfs, Alfred 1865-1935; Princeton Theological Seminary; Henry Luce Foundation (Gottingae Prostant in aedibus dieterichianis Luederi Horstmann, 1892)
Veteris Testamenti graeci in sermonemsyriacum versi, fragmenta octo.- Evangeliarium Hierosolymitanum.
Published after Lagard's death with theassistance of A. Rahlfs
Keywords: Bible