Bibliografie ceské historie - Zíbrt, Cenek (Nákladem Ceské akademie cisare Franktiska Josefa pro vedy, slovesnost a umní, 1900)
díl. 1. I. Knihoveda a cást vseobecná. II. Pomocné vedy. 1900--díl. 2. I. Prameny. II. Zpracováni. (Politicka historie: celek. jednotliva obodobí od veku nejstarsich do r. 1419.) 1902.--díl. 3. Zpracování. (Politicka historie od r. 1419-1600. Tricetiletá válka: prameny, celek.) cis. 1.-13.520. 1906.--díl 4. II. Zpracovánbí. Predebra tricetileté války (1600-18) Tricetiletá válka (1618 az do r. 1632) cis. 1-11.820. 1909--díl. 5. II. Zpracováni. Dejiny ceské od roku 1670-1679. cis. 22.999-30.910. Jan Amos Komenský c. 17.324-30.638. 1912.