Aristotelis omnia quae extant opera: selectis translationibus ... - Aristotle. (Apvd Ivnctas, 1562)
v. 9. Averrois Sermo de substantia orbis, Destructio destructionum philosophiae Algazelis, De animae beatitudine.- [suppl. 1] Aristotelis De anima libri tres, cum Averrois commentariis et antiqua tralatione suae integritati restituta.