Anecdota Maredsolana: seu monumenta ecclesiasticae antiquitatis ex mss. codicibus nunc primum ed. ... ([s.n.], 1893)
Vol. I. Liber comicus sive lection arius missae ... / ed. Germanus Morin. -- v.2. Sancti Clementis Romani ad corinthios epistulae versio latina antiquissima / ed. Germanus Morin. -- v.4 Les anciennes traductions latines des Machabees / ed. Donatien de Bruyne & Bonaventure Sodar.