Analecta Franciscana: sive, Chronica aliaque varia documenta ad historiam Fratrum Minorum spectantia (Analecta Franciscana, 1885)
Introductio --2. Chronica Fratris Iordani a Iano -- II. Missio seraphica in Imperio Sinarum / Francisco Miggenes ; ed. Marcellinus de Civetia et Theophilus Domenichelli -- III. Cosmographia Franciscano-Austriacae Provinciae Sancti Bernardini Senensis / Placidum Herzog ; ed. Eusebius Fermendzin -- V. Fratris Thomae Eccleston Liber De adventu Fratrum Minorum in Angliam / ed. PP. Collegii S. Bonaventurae -- V. Chronica anonyma Fratrum Minorum Germaniae / ed. Luca Carey -- VI. Commentariolum de Veneta provincia reformata S. Antonii Ordinis Minorum / ed. Antonii Mariae a Vicetia. Tabula chronologica Strictioris Observantiae S.P.N. Francisci / Antonio Maria a Vicetia -- VII. Parva chronica Provinciae Seraphicae Reformatae / ed. Aloysii a Pedelama. -- VIII. Necrologium Conventuum Brugensium Fratrum Minorum (1247-1807) Tabulae Capitulares. -- IX. Acta Franciscana I. -- X. Legendae S. Francisci Assisiensis I. -- XI. Chartularium Studii Bononiensis S. Francisci (Saec. XIII-XVI). -- XIII. Constitutiones Generales Ordinis Fratrum Minorum I (Saeculum XIII). -- XVII. Constitutiones Generales Ordinis Fratrum Minorum II (Saeculum XIV/1) -- XVIII. Sulle Tracce di una Storia Omessa