[Rezension von: Parchem, Marek, (1966- ), Interpretacja Biblii w Qumran : i inne studia] - Napiwodzki, Dawid (Verbum vitae, 2023)
Book review: Marek Parchem, Interpretacja Biblii w Qumran i inne studia (Biblica et Judaica 8; Pelplin: Bernardinum 2020). Pp. 478. ISBN 978-83-8127-429-6.