Missionair kerk-zijn 2020-2023 - Stoppels, Sake (Handelingen, 2023)
In de lange reeks van driejaarlijkse overzichten van literatuur rond kerkopbouw in Handelingen is de aandacht voor missionair kerk-zijn nooit ver weg geweest. Telkens verschenen er boeken en andere publicaties over de missionaire kant van kerk-zijn. Die beweging is niet gestopt. In dit overzichtsartikel concentreer ik me op publicaties die cirkelen rond missionaire theologie en de kerk als missionaire gemeenschap.