Luthers gezien: een oude traditie in een nieuwe kerk - Hallewas, Charles Frederick George Edward; Mudde, Hans; Beek, W.J. (Kok, 2009)
Artikelen over het lutherse geloofsgoed en de lutherse kerkelijke visie in Nederland