Experimenten op mensen: feiten en meningen over het gebruik van proefpersonen in de wetenschappen - Smid, Henk (Ankh-Hermes, 1982)
Bundel bijdragen, waarin vormen van onderzoek aan een medisch-ethische kritiek worden onderworpen