Nontheoretical Presuppositions in Science and Scholarship: Critique of an Uncritical Critique - Dooyeweerd, Herman (Philosophia reformata, 2023)
Translation of “De niet-theoretische voor-oordeelen in de wetenschap: Critiek op een oncritische critiek” by Herman Dooyeweerd (1938), Philosophia Reformata 3 (4), pp. 193–201.