Nontheoretical Presuppositions in Science and Scholarship: Critique of an Uncritical Critique: Introduction to the Translation - Haeften, Chris van (Philosophia reformata, 2023)
Introduction to the translation of “De niet-theoretische voor-oordeelen in de wetenschap: Critiek op een oncritische critiek” by Herman Dooyeweerd (1938), Philosophia Reformata 3 (4), pp. 193–201.