Sjelesorg versus konverteringsterapi: Når vi ikke kan eller vil følge konfidenten dit konfidenten peker - Sødal, Jan Bjarne (Tidsskrift for praktisk teologi, 2022)
Artikkelen har sitt utgangspunkt i to presentasjoner som ble gitt under Sjelesorgsymposiet 23. mai 2022 av oss som skriver denne artikkelen. Temaet var "an homoterapi være sjelesorg?"