Stanisław Narcyz Klimas, Autentyczność Bożego Grobu w Jerozolimie. Badania historiograficzne, archeologiczno-architektoniczne i udokumentowane w zabytkach (I-X w.) (Kalwaria Zebrzydowska: Calvarianum 2017) - Pudełko, Jolanta Judyta (Verbum vitae, 2017)
Recenzja książki: Stanisław Narcyz Klimas OFM, Autentyczność Bożego Grobu w Jerozolimie. Badania historiograficzne, archeologiczno-architektoniczne i udokumentowane w zabytkach (I-X w.) (Kalwaria Zebrzydowska: Calvarianum 2017). Ss. 594. PLN 55. ISBN 978-83-63440-36-7