Katsaus Suomen uskonnolliseen kenttään - Karhunen, Katri (Uskonnontutkija, 2017)
Kirja-arvostelu teoksesta Illman Ruth, Ketola Kimmo, Latvio Riitta, Sohlberg Jussi (toim.) 2017. Monien uskontojen ja katsomusten Suomi. Kirkon tutkimuskeskuksen verkkojulkaisuja, 48. 262 s.