Kohti uuden ajan loppua: Mitä yhteistä on salaliitoilla, UFOilla ja new agella? - Mäkelä, Essi (Uskonnontutkija, 2016)
Kirja-arvostelu teoksesta David G. Robertson 2016. UFOs, Conspiracy Theories and the New Age - Millennial Conspiracism. London, Bloomsbury, 246 s.