Modernin henkisyyden muodot tutkimuskenttänä - Huttu-Hiltunen, Juho (Uskonnontutkija, 2015)
Kirja-arvostelu teoksesta Stef Aupers & Dick Houtman (toim.) 2010. Religions of Modernity. Relocating the Sacred to the Self and the Digital. Leiden: Brill. 273 s.